Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αξιωματικο
10:19 | 06/11/2022

Ανάρτηση από τη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας:

"Προς ενημέρωση των δημοσιογράφων, των συμπολιτών και των συναδέλφων σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν κίνηση Αξιωματικού της Τροχαίας Λιβαδειάς αντίθετα σε μονόδρομο, με ανασφάλιστο δίκυκλο διευκρινίζονται τα κάτωθι:

Διαβάστε επίσης

Ο εικονιζόμενος Αστυνομικός δεν είναι μέλος της Ένωσης μας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες προκαλούν το κοινό αίσθημα και σπιλώνουν τόσο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και το θεσμό του Έλληνα Αξιωματικού.

Καλούμε άμεσα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να διενεργήσει έρευνα και να αποκαλύψει τον παραβάτη του ΚΟΚ, εφόσον αυτός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του, αποδίδοντας παράλληλα τις προβλεπόμενες πειθαρχικές και διοικητικές ποινές.

Η παραβατική συμπεριφορά ενός, δεν δύναται να χαρακτηρίζει μία ολόκληρη Αστυνομική Υπηρεσία και το προσωπικό της, το οποίο υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο με επαγγελματισμό και μεριμνά όχι μόνο για την τήρηση του νόμου αλλά και την πιστή εφαρμογή του.

Τί άποψη επί του θέματος έχει ο σχολαστικός και άκρως υπηρεσιακός κ. Γενικός;; Η εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου;; Η Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδος;;

Ήδη η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έχει ενημερωθεί ότι σχεδόν το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού το οποίο υπηρετεί στην Τροχαία Λιβαδειάς θα υποβάλλει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, άμεσα αίτημα για να αποσπαστεί σε άλλη Αστυνομική υπηρεσία της περιφέρειας Λιβαδειάς.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΕΎΚΑΝΣΗ της συγκεκριμένης υπόθεσης."

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis