Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
POL
14:23 | 16/10/2022

Στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Δ. Ζορμπας, δικηγόρος τους ενός από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας μέσα στο Α.Τ Ομόνοιας και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητας.

Όπως δήλωσε ο κος Ζορμπάς, η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Διαβάστε επίσης

«Η καταγγέλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;» αναρωτήθηκε ρητορικά ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων αστυνομικών.

Ο Δ. Ζορμπάς υποστήριξε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία μάλιστα μετά από λίγη ώρα έστειλε μήνυμα στον αστυνομικό πελάτη του, όπου «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου μετά από καταγγελία της 19χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι ακτέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους.

Πηγή: skai.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis