Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 25/11/2022

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε 19χρονη φοιτήτρια στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, κατέθεσε ότι πατέρας της τα τελευταία χρόνια την είχε βιάσει 40 με 50 φόρες, ενώ της έκανε βιντεοκλήσεις, και την ανάγκαζε να βγάζει τα ρούχα της, για να αυτοϊκανοποιείται. Την τελευταία του βιντεοκλήση άκουσε η θεία της που την φιλοξενεί στο Αγρίνιο, και το κορίτσι πείστηκε να τον καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε την καρδιά της στους αστυνομικούς, και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και το μεσημέρι της Τετάρτης, με εντολή ανακριτή και εισαγγελέα, συνελήφθη ο 47χρονος πατέρας της, που ζει σε χωριό της ορεινής Κορινθίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη, η οποία σπουδάζει στην πόλη του Αγρινίου, πήγε με την θεία της στις 13 Νοεμβρίου, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και κατήγγειλε ότι «ο πατέρας μου με βιάζει από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2022, που πήγα για τελευταία φορά στο χωριό . Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με έχει κακοποιήσει σεξουαλικά 40 με 50 φορές. Οι περισσότερες ήταν στο σπίτι μας, δύο στο Αγρίνιο και μία μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν πήγαινα στο Λύκειο, με είχε χτυπήσει γιατί το είχα πει σε μία γνωστή μου. Μάλιστα, με έχει εκβιάσει, λέγοντας μου ότι θα συνεχίσω τις σπουδές μου με τον όρο όταν πήγαινα στο σπίτι μου στην Κόρινθο να με κακοποιεί σεξουαλικά». Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου χωρίς να χάσουν χρόνο πήραν κατάθεση από το 19χρονο κορίτσι, παρουσία ψυχολόγου και έμειναν άφωνοι όταν την άκουσαν να τους λέει ότι « κάθε βδομάδα, όταν δεν ήταν στο χωριό, γίνονταν βιντεοκλήσεις με τον πατέρα της, προκειμένου εκείνος να ικανοποιεί τις "αρρωστημένες" σεξουαλικές επιθυμίες».

Απ' όλα όσα εξιστόρησε η νεαρή κοπέλα, η ψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 19χρονη έλεγε την αλήθεια για όσα έχει περάσει από την εποχή που ήταν ακόμα ανήλικη μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Κορινθίας. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου σχημάτισαν άμεσα τη δικογραφία, την έστειλαν στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος και εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Στη συνέχεια το ένταλμα διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Κορίνθου και έτσι συνελήφθη ο 47χρονος βιαστής.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται να είναι συγκλονιστικές, καθώς ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, μέσω της απολογίας του, θα κληθεί να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα καταγγέλλει η κόρη του. O 47χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Κορίνθου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για «γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών εξ αίματος κατ' εξακολούθηση, βιασμού κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση». Σήμερα, Παρασκευή ο 47χρονος αγρότης θα απολογηθεί στον Ανακριτή Κορίνθου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis