Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 10/09/2023

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της πόλης της Καλαμάτας αλλά και της κοινότητας των Αρφαρών, τόπο καταγωγής του 33χρονου, που αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός, στο βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Φάρου των Κιτριών.

Ο νεαρός άνδρας, με μεγάλο πάθος για το ψαροντούφεκο, είχε μεταβεί μόνος του στην περιοχή του Φάρου, στις Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, για ψάρεμα χθες το πρωί. Άργησε να επιστρέψει και ανησύχησε τους συγγενείς του που αργά το απόγευμα ειδοποίησαν τις αρχές και το Λιμενικό Σώμα.  Αρχικά εντοπίστηκαν στην ακτή προσωπικά αντικείμενα του 33χρονου και άμεσα στήθηκε στη θάλασσα μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή σκάφους του Λιμενικού, πλωτού της εθελοντικής ομάδας ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας και δυο αυτοδυτών καθώς και από αρκετούς αλιείς της περιοχής των Κιτριών που έσπευσαν να βοηθήσουν με τις βάρκες τους.

Διαβάστε επίσης

Δυστυχώς λίγο πριν τις 10 το βράδυ,  δύτες βρήκαν  σορό άνδρα στον βυθό της περιοχής.  Άμεσα την ανέσυραν και αφού μετέβησαν στο λιμάνι από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Θα ακολουθήσει νεκροψία για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ο 33χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του, την βύθισε σε ανείπωτη θλίψη.

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis