Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 11/02/2024

Ο άτυχος Εκαβίτης κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, μετά την πτώση του σε γκρεμό στην Ευρυτανία, αλλά δεν μπορούσε να δώσει στοιχεία για το σημείο που βρισκόταν. Ώρες μετά εντοπίστηκε νεκρός…

 

Διαβάστε επίσης

Το δυστύχημα στην Ευρυτανία έχει συντρίψει την οικογένεια του 46χρονου πατέρα, αλλά και τους φίλους του στο ΕΚΑΒ που είχε σημαντική προσφορά. Ο άτυχος άντρας είχε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε και βρέθηκε σε γκρεμό.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, αλλά δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή θέση του. Η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του. Δυστυχώς όμως οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν ζωντανό. Το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός, με την τραγική είδηση να σκορπά θλίψη σε ολόκληρο το νομό.

Ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ στο Καρπενήσι, πατέρας δύο παιδιών, κατάφερε να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του, αλλά δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή θέση του. Η σύζυγός του ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του. Λίγο πριν τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις του. 

1

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 15:30 στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων, στο Καρπενήσι. Τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Ο 46χρονος Εκαβίτης, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή:   lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis