Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 13/02/2023

Ανθρώπινα οστά που ανήκουν σε άνδρα και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44, είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα από τον πυθμένα της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας.

   Η παρατηρητικότητα μελών του πληρώματος από πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, οδήγησε στην μακάβρια αποκάλυψη. Ειδικότερα οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης.

Διαβάστε επίσης

   Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια. 

   Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. 

   Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis