Ανάρτηση του Δημήτρη Γουλιαμη στο Fb
Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος αστυνομικός Φώτης Παναγιώτης, μια προσωπικότητα ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών με ήθος, συνέπεια και προσήλωση στο καθήκον.
Διαβάστε επίσης
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής Τρικάλων, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά του Βασίλειο Φώτη, Παναγιώτα Γεωργιάδη, Ιριγένεια Φώτη και Διονύσιο Παπαστοδίου, καθώς και τα πολυαγαπημένα του εγγόνια: Σοφία, Ελένη-Μαρία, Ελένη, Παναγιώτης και Βελισσάριος.
Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 11:00 π.μ., ενώ το ύστατο χαίρε θα δοθεί αμέσως μετά την εξόδιο ακολουθία στον αύλειο χώρο του ναού.
Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.