Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:12 | 07/02/2024

Ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

  Η ΠΟΑΕΦ και το ΣΕΦΕΑΑ είναι σε θέση να ανακοινώσουν θετική εξέλιξη στο αίτημά που αφορά την αποκατάσταση των νέων Ειδικών Φρουρών που προσλήφθηκαν “ακρωτηριασμένοι” από το ζωτικής σημασίας Διάταγμα περί μετακινήσεων Ειδικών Φρουρών , δικαίωμα που απολαμβάνουν όλοι οι ένστολοι και στερούνταν μόνοι αυτοί και παρά το γεγονός ότι ίδιοι καλύπτουν πλέον υπηρεσιακά το δυσκολότερο και πιο επώδυνο κομμάτι αστυνόμευσης .

Διαβάστε επίσης

    Η νέα Ηγεσία δείχνει “ευήκοον ους” στο παραπάνω αίτημά μας παρότι δεν πέρασε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της, δέον να αναφέρουμε ότι, το ίδιο αίτημα, είχε κατατεθεί και στις προηγούμενες βραχύβιες Ηγεσίες, όσο πιο επιτακτικά γινόταν λόγω της πίεσης του χρόνου και της σπουδαιότητάς του.

    Η εξέλιξη αφορά νομοθετική πρωτοβουλία που θα επαναφέρει το Π/Δ 211/2005 των Ειδικών Φρουρών όπως αυτό τροποποιήθηκε εφόσον ασκούν τα καθήκοντα που προαναφέραμε.

    Σχετικά με την σε εξέλιξη προσφυγή, αναστέλλουμε την διαδικασία, ώστε να παρακολουθήσουμε την ικανοποίηση του αιτήματός μας και το βαθμό που ικανοποιεί το αίτημά μας αυτό, (τόπο συμφερόντων , χρόνος προσμέτρησης κλπ). Εφόσον καλυφθούμε στο σύνολο του αιτήματος θα διακοπεί η διαδικασία προσφυγής (με ότι συνεπάγεται, επιστροφή χρημάτων κλπ), εάν προκύψει κενό και επιβάλλεται η κατάθεσή της θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

    Με συγκρατημένη αισιοδοξία απέναντι στην επιτέλους καλή πρόθεση της Ηγεσίας και μάλιστα σε σύντομο χρόνο , στεκόμαστε για άλλη μια φορά ως ασπίδα των δικαιωμάτων νέων Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα του ενδιαφέροντός και της δυναμικής τους με την καθολική συμμετοχή στο πρώτο κάλεσμα μας στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ,προσδοκώντας με τον ίδιο τρόπο να στηρίξουν όλα τα αιτήματα της μεγάλης οικογένειας των Ειδικών Φρουρών και των Αστυνομικών που προέρχονται από αυτούς και έχουμε την τιμή να τους εκπροσωπούμε.

ΝΤΟΥΜΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis