Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 13/09/2023

Συγκινούν οι προσπάθειες που καταβάλλουν επί ημέρες οι Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να διασώσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. - Πεζοναύτης κάνει το σώμα του «γέφυρα» για να πατήσουν πάνω του ηλικιωμένοι.

 

Διαβάστε επίσης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται εδώ και μέρες στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας και τα στελέχη του στρατού παλεύουν για να σώσουν τους εγκλωβισμένους ανθρώπους.

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος και δείχνει μεταξύ άλλων έναν πεζοναύτη να κάνει το σώμα του «γέφυρα» για να πατήσουν πάνω του ηλικιωμένοι δείχνει την αυτοθυσία τους απέναντι στους ανθρώπους που κινδύνεψαν και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θέλησε να ευχαριστήσει τον ελληνικό στρατό που αγωνίζεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ , ο στρατηγός δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες ανδρών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, χωρίς να διστάσουν να ξαπλώσουν οι ίδιοι στις λάσπες για να περάσουν με ασφάλεια οι διασωθέντες.

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….

Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!
Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», αναφέρει ο κ. Φλώρος.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis