Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
11:29 | 23/08/2023

Τις ευχάριστες του προς αστυνομικό υπηρεσίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, απεύθυνε πολίτης, με επιστολή του προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η επιστολή ανέφερε:

Διαβάστε επίσης

«Μέσα σε αυτούς τους γκρίζους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με τα τόσα δυσάρεστα απρόοπτα που ακούμε και συμβαίνουν καθημερινά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Υπαρχιφύλακα Παπαθανασίου Κωνσταντίνο του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, γιατί την 21 Ιουλίου του 2023, με δική του πρωτοβουλία και βούληση, σταμάτησε μέσα στο δάσος στη Μεγάλη Λίμνη περιοχή Αγιάσου (όπου είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της ) και βοήθησε την κόρη μου …… που είχε το παιδάκι της μόλις 18 μηνών χτυπημένο από πτώση στο κεφάλι να κάνει εμετούς. Προθυμοποιήθηκε δε μόνος του αμέσως και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, να τους πάρει και να τους μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα η εγγονούλα μας να νοσηλευτεί γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα πραγματικό υπόδειγμα ανθρώπου και αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς. Οικογένεια……»

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς, εκφράζει με τη σειρά του την ευαρέσκειά του και τις θερμές ευχαριστίες του προς το συνάδελφο για το ζήλο και την προθυμία που επέδειξε στο πλαίσιο άσκησης των υπηρεσιακών καθηκόντων του, καθώς και για την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη που τον διακρίνουν.

Το παραpάνω κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis