Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 23/02/2023

Στιγμές σοκ έζησαν κάτοικοι και περιοίκοι στην οδό Ιωάννου Δέλλιουστο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πέμπτης, όταν μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από πτώση στο κενό από διαμέρισμα 6ου ορόφου.

Πρόκειται για μία 64χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. «Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας» δηλώνει συγκλονισμένη στο thestival.gr γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.grη 64χρονη πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει. Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ έκαναν δραματικές αλλά μάταιες προσπάθειες για να επαναφέρουν τη γυναίκα στη ζωή. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε λίγα λεπτά μετά την πτώση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis