Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:00 | 15/03/2023

Γράφει ο Γρηγόρης Γ. Καλύβας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε , καθώς ένας νεαρός της γνωστής κοινωνικής ομάδας  αυτοπυροβολήθηκε όταν  αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα όχημα που οδηγούσε ο γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές άνδρας , πήγε να πέσει πάνω σε όχημα της Άμεσης Δράσης, στο οποίο μετέβαιναν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολίες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στη Χαλκίδα. Το όχημα κινείτο στο κέντρο της πόλης με μεγάλη ταχύτητα .

Άμεσα οι αστυνομικοί του περιπολικού έκαναν ελιγμό και γλίτωσαν το σοβαρό ατύχημα.  Σημειώνεται πως δεν υπήρξε καταδίωξη, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές . Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και σταμάτησαν τον οδηγό για έλεγχο, εκείνος όμως  αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι του  με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τον περιθάλψουν .

Είπαμε , και επιμένουμε πως πέρα και πάνω απ΄ όλα , είμαστε πολίτες αυτής εδώ της χώρας και οφείλουμε να τηρούμε τους νόμους και να είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο . Κάποιοι όμως πιστεύουν ότι είναι υπεράνω των νόμων και ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε παράνομο χωρίς να έχουν καμία επίπτωση .

Όταν  βέβαια καλούνται να απολογηθούν για παραβατικές πράξεις , προβάλλουν την δικαιολογία ότι  το κράτος τους αντιμετωπίζει ρατσιστικά . Αν λοιπόν το κράτος δεν ξεκαθαρίσει ότι η παραβατικότητα τιμωρείτε , είτε είσαι Έλληνας , είτε αλλοδαπός , είτε χριστιανός , είτε μουσουλμάνος , τότε θα έχουμε όχι μόνο αυτά που έχουμε αλλά και πολλά άλλα χειρότερα ακόμα !!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis