Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος.
Οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, της Διεύθυνσης Μεταγωγών – Δικαστηρίων Αττικής, καθώς και όμορων Υπηρεσιών, απέδειξαν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Οι μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών συναδέλφων – μελών μας, καθώς και των οικείων τους.
Υπενθυμίζεται ότι, πέραν των προγραμματισμένων αιμοδοσιών που πραγματοποιούνται σε Αστυνομικές Υπηρεσίες, οι συνάδελφοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο κτίριο αιμοληψίας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο διαθέτει τμήμα αιμοληψίας, και να προσφέρουν αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., αναφέροντας τον αριθμό μητρώου 11894.
Κλείνοντας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχο κ. Τριαντάφυλλο Ιωάννη, για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου και τη συνολική υποστήριξή του στην άρτια διοργάνωση της αιμοδοσίας.
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος