Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:59 | 22/03/2023

Η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Οίκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το σκοτεινό βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στην τραγωδία των Τεμπών, «έσπασε» για πρώτη φορά, τη σιωπή της.

«'Ήταν ένας άγγελος, δεν υπάρχουν λόγια. Δεν υπάρχουν λόγια. Τελείωσε ΤΕΙ Πληροφορικής, δούλεψε σε ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη και μετά όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του ΟΣΕ, μπήκε στον ΟΣΕ. Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με πατέρα μηχανοδηγό και ήταν το όνειρό του», δήλωσε αρχικά η μητέρα του στον Alpha.

Διαβάστε επίσης

«Ταξίδευε σαν επιβάτης γιατί επέστρεφε από ένα τρένο που το πήγε μέχρι το Λιανοκλάδι και μετά ανέβηκε στον συρμό για να γυρίσει στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, δούλευε ήταν ακόμη σε υπηρεσία, απλά δεν ήταν στα χειριστήρια του συρμού», ανέφερε στη συνέχεια.

Η γυναίκα αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γιο της πριν το πολύνεκρο δυστύχημα αλλά και την ανησυχία που είχε εκφράσει, με τον αδικοχαμένο γιο της να την καθησυχάζει. Τελικά όλα άλλαξαν στις 23:21...

«Το μωρό μας ήταν, όχι απλά ένα νέο παιδί. Δεν απάντησε στο τηλέφωνό του και περάσαμε όλη τη νύχτα εν αναμονή. Κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει “να ανησυχώ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη;” και μου είχε απαντήσει: "όχι ρε μάνα, μην ανησυχείς με διπλή γραμμή. Δεν υπάρχει ανησυχία με διπλή γραμμή"» είπε δακρυσμένη η μητέρα του Δημήτρη Οίκου.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis