Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
RAV4 GR Sport
13:39 | 06/10/2023

Το Toyota RAV4 πάντα βρισκόταν ψηλά στις πωλήσεις. Κατατάσσεται σταθερά όχι μόνο ως το SUV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, αλλά και ως ένα από τα αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του RAV4 είναι το νέο RAV4 GR Sport, μια προσθήκη στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας που συνοδεύεται από στυλ και χαρακτηριστικά εξοπλισμού που εκφράζουν σπορ και κομψότητα, εμπνευσμένα από την TOYOTA GAZOO Racing. Έτσι το μοντέλο θα ακολουθήσει την γκάμα που ήδη υπάρχει και αφορά τα μοντέλα Yaris, C-HR, Corolla και το πανίσχυρο pick-up Hilux.

Διαβάστε επίσης

Μια σειρά από εξωτερικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες διακρίνει το νέο Toyota RAV4 GR Sport, μεταδίδοντας τον πιο σπορ χαρακτήρα του. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαθέτει νέα μάσκα φινιρισμένη που δημιουργεί ένα βαθύτερο εφέ 3D, διευρυμένα πλαίσια προβολέων ομίχλης και κάτω προφυλακτήρα που έχει σκούρο μεταλλικό φινίρισμα. Στο πίσω μέρος, η εμφάνιση του πίσω παραθύρου έχει γίνει πιο έντονη, έχοντας γυαλιστερό πλαίσιο. Οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου GR Sport 19 ιντσών έχουν μειωμένο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία.

Η ταπετσαρία του εσωτερικού είναι μαύρη, με την ασημί γκρι ραφή να προσθέτει έξυπνη αντίθεση στα καθίσματα. Η οθόνη οργάνων του οδηγού 12,3 ιντσών είναι πλήρως ψηφιακή με καλά γραφικά. Η δορυφορική πλοήγηση «Go Navigation» της Toyota είναι στάνταρ, όπως και η ασύρματη συνδεσιμότητα smartphone με Android Auto και Apple Car Play. 'Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πανοραμική οροφή, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ, είσοδο χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας, head-up display, κάμερα 360 μοιρών και χειριστήρια ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.

Tο GR Sport διαθέτει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που συνεργάζεται άριστα με δύο ηλεκτροκινητήρες που παίρνουν την ηλεκτρική ενέργεια από μια μπαταρία 18,1 kWh. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνολική ισχύ 302 ίππων. Η ισχύς περνά από ένα συνεχώς μεταβλητό κιβώτιο ταχυτήτων. Για καλύτερη απόκριση στο δρόμο η Toyota έχει τροποποιήσει την ανάρτηση με πιο άκαμπτα ελατήρια και ένα αναθεωρημένο αμορτισέρ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis