Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11
18:54 | 25/02/2023

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών προερχομένων εξ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.Α.Ε.Φ.):

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝΕΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ. 

“ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ”

“ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ”

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών προερχομένων εξ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.Α.Ε.Φ.) με τη συμμετοχή του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 18:30, θα πραγματοποιήσει, στη μνήμη για τη 12ετή επέτειο της δολοφονίας των πεσόντων ένεκα καθήκοντος Συναδέλφων μας Ειδικών Φρουρών, Γεωργίου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, τελετή/επιμνημόσυνη δέηση. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο Ρέντη, στη διασταύρωση των οδών Ι.Ευαγγελινέλη – Γ.Σκυλογιάννη (πρώην Περικλέους) και Παντελή Νικολαΐδη, ακριβώς στο σημείο που οι Συνάδελφοί μας, μαχόμενοι και υπερασπιζόμενοι την κοινωνία και την έννομη τάξη, άφησαν την τελευταία τους πνοή!

Έχουν προσκληθεί οι οικογένειες των αδικοχαμένων Συναδέλφων μας , η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας και Πολιτειακοί φορείς της χώρας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis