Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
18:09 | 31/01/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας:

Μετά το πέρας του συμβουλίου τακτικών μεταθέσεων έτους 2024 η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε όπως ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας με συνολικά επτά (7) συναδέλφους.

Διαβάστε επίσης

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την προαναφερθείσα ενίσχυση της Διευθύνσεως μας, αν αναλογιστούμε τις τεράστιες ελλείψεις που παρουσιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Την 24.01.2024 κατά την διάρκεια συνάντησης αντιπροσωπείας του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας θέσαμε μεταξύ άλλων, ως πρώτη προτεραιότητα, την ενίσχυση της Διευθύνσεως μας με προσωπικό, γι' αυτό δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε ικανοποιημένοι που ένα δίκαιο αίτημα μας εισακούστηκε, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και της περιόδου αναπροσαρμογής στόχων που έχει θέσει η νέα ηγεσία του Υπουργείου.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην καλύπτει τα μεγάλα κενά των οργανικών θέσεων του νομού, αποτελεί όμως μια σημαντική ενίσχυση για την Δ.Α Ηλείας που θα συνδράμει τις προσπάθειες που καταβάλει το υφιστάμενο προσωπικό. 

         Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης γι' αυτό και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με την φυσική παρουσία μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων να κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να στηριχθεί το πραγματικό τεράστιο έργο που επιτελεί το σύνολο των Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis