Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ταχύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους νέους αστυνομικούς στο Όρεγκον ώστε να βγαίνουν γρηγορότερα στους δρόμους
23:14 | 19/06/2023

Η κρατική υπηρεσία που εκπαιδεύει τους νέους αστυνομικούς στο Όρεγκον προτείνει μια σημαντική αλλαγή ώστε να βγαίνουν οι αστυνομικοί στους δρόμους πιο γρήγορα – χωρίς να αλλάξουν οι απαιτήσεις και η διάρκεια της εκπαίδευσης.

Μια έρευνα της KATU διαπίστωσε ότι το Υπουργείο Προτύπων και Εκπαίδευσης Δημόσιας Ασφάλειας -η υπηρεσία του Όρεγκον που είναι αρμόδια για την εκπαίδευση των αστυνομικών- θέλει να αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο παρέχει αυτή την εκπαίδευση, με απώτερο στόχο να καταργήσει την 6μηνη αναμονή στην οποία μπαίνει ένας νέος αστυνομικός μέχρι να ξεκινήσει στην αστυνομική ακαδημία και να φέρει το κράτος σε μία δέσμευση απέναντι στην κρατική νομοθεσία που απαιτεί την εγγραφή των νέων αστυνομικών σε τμήματα εκπαίδευσης εντός 90 ημερών από την πρόσληψη τους.

Διαβάστε επίσης

Για να γίνει αυτό, ο οργανισμός πρότεινε ένα σχέδιο 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσθήκη νυχτερινών μαθημάτων και την αύξηση του αριθμού των εκπαιδευόμενων (από την παραδοσιακή τάξη των 40 ατόμων ο αριθμός να αυξηθεί σε 60 άτομα). Εάν εφαρμοστεί αυτό εκατοντάδες νέοι αστυνομικοί θα μπορέσουν να εκπαιδευτούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis