Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 05/05/2023

Την  Τρίτη 25 Απριλίου 2023 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  της  Προέδρου  της Ένωσής  μας κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ .

Από την Πρόεδρό μας, αφού αρχικά μεταφέρθηκαν οι ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου μας για την θετική παρέμβασή του ως προς την διάθεση 100 Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Δ.Α. Ροδόπης προκειμένου αυτοί  να πραγματοποιήσουν την 6μηνη Πρακτική τους Εκπαίδευση, έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας και αναδείχθηκαν ιδιαιτέρως δύο σημαντικά ζητήματα.

Το πρώτο θέμα αφορούσε στην  επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Δ.Α. Ροδόπης  με ικανό αριθμό αστυνομικών ειδικά  την θερινή περίοδο  κατά την οποία αποδεδειγμένα παρουσιάζεται αύξηση των μεταναστευτικών ροών καθώς επίσης σημειώνεται ιδιαίτερα αυξητική τάση στις διελεύσεις τουριστών από το Μεθοριακό Σημείο Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας , και το δεύτερο θέμα στη στασιμότητα που δυστυχώς παρουσιάζεται από πλευράς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσον αφορά  στην ολοκλήρωση των διαδικασιών παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων που επιλέχθηκαν για να στεγαστεί το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής

Ο κ. Γενικός Γραμματέας  συντάχθηκε με   το δίκαιο των αιτημάτων μας και δεσμεύτηκε για την εκ μέρους του  θετική εισήγηση αρμοδίως και την εκδήλωση των αναγκαίων παρεμβάσεων, ώστε αυτά να ικανοποιηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα .

Η Ένωσή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει  και τις θετικές  παρεμβάσεις που εκδηλώνει διαχρονικά προκειμένου για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

 

                                                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis