Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:00 | 24/01/2023

Την  Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  της  Προέδρου  της Ένωσής  μας κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ .

 

Διαβάστε επίσης

Τα κυρίαρχα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση αφορούσαν στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Δ.Α. Ροδόπης  με ικανό αριθμό αστυνομικών   για την κάλυψη των 99  κενών οργανικών μας θέσεων κατά τις τακτικές μεταθέσεις του Ιανουαρίου  2023, στην εξέλιξη  των διαδικασιών για τη στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής και κάλυψης των οργανικών θέσεών του με αστυνομικό προσωπικό που θα προέρχεται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  για την στελέχωση των Νεοϊδρυθεισών  Υπηρεσιών), καθώς επίσης στην επίσπευση των διαδικασιών μεταστέγασης  του Α.Τ.Σαπών.

 

Ο κ. Γενικός Γραμματέας αφού αναγνώρισε  το δίκαιο των αιτημάτων μας, δήλωσε ότι  δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων της ακριτικής μας περιοχής αλλά και του μεγάλου αριθμού ελλείψεων αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης, ο ίδιος συντάσσεται με το αίτημά μας  περί άμεσης αναγκαιότητας κάλυψης ικανού αριθμού κενών μας  οργανικών θέσεων και δεσμεύτηκε για την εκ μέρους του  θετική εισήγηση αρμοδίως .

 

Όσον αφορά στη στέγαση του Τμήματος Μεταγωγών και Δικαστηρίων Κομοτηνής, η Πρόεδρός μας - αφού ενημέρωσε τον κ .Γενικού Γραμματέα ότι από πλευράς της Δ.Α. Ροδόπης έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος με τα απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά και έχει αποσταλεί αρμοδίως στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του συγκεκριμένου κτιρίου - αιτήθηκε την συνδρομή του  προκειμένου για την επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και των αναγκαίων παρεμβάσεων που επιβάλλεται να γίνουν σ΄ αυτές προκειμένου να πληρούν τους όρους και τις τεχνικές κτιριακές προδιαγραφές λειτουργίας που προβλέπονται για Υπηρεσίες  Μεταγωγών και Δικαστηρίων.

 

 

 

Τέλος, η Πρόεδρός μας προέβη σε αναλυτική ενημέρωσή του  σχετικά με την θετική πρόοδο των εκ μέρους της Δ.Α. Ροδόπης απαιτούμενων  ενεργειών για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σαπών,  αιτούμενη  την από πλευράς του κ. Γενικού Γραμματέα παροχή συνδρομής -  όταν και όπου αυτή θα  χρειαστεί  στο άμεσο μέλλον -  προκειμένου για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών και αναγκαίων διορθωτικών παρεμβάσεων επί του κτιρίου στο οποίο δρομολογείται η μεταστέγαση της εν λόγω Υπηρεσίας .

 

Ο κ. Γενικός Γραμματέας υποσχέθηκε ότι από μέρους του θα παράσχει τη συνδρομή του και θα εκδηλώσει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις, επιβλέποντας προσωπικά την εξέλιξη των διαδικασιών για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας τα οποία  αφορούν στην όσο το δυνατόν συντομότερο στέγαση και λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Κομοτηνής αλλά και στην μεταστέγαση του Α.Τ. Σαπών.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει  και τις θετικές  παρεμβάσεις που εκδηλώνει διαχρονικά προκειμένου για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

 

                                                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis