Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
υατ_υμετ
10:45 | 25/11/2023

Των εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ε.ΑΣ.Υ.Α. που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε.Α.: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΥ Μιχαήλ, ΚΟΣΜΙΔΗ Θεμιστοκλή, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗ Ιωάννη, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνου, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάου, ΑΝΑΓΝΩΣΤΆΚΗ Γεώργιου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αναστάσιου, ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά, ΒΑΡΒΑΤΟΥ Αποστόλη, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δημητρίου, ΓΑΤΣΑ Ιωάννη, ΓΕΩΡΓΟΥ Κωνσταντίνου,  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Σπυρίδων, ΔΟΥΒΛΗ Απόστολου, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Βασιλείου, ΚΑΤΣΙΝΟΥ Ιωάννη, ΚΑΤΣΟΥΚΗ Χαράλαμπου, ΚΑΡΙΜΑΛΗ Άγγελου, ΚΡΙΜΠΕΝΗ Αποστόλη, ΛΑΜΠΙΡΗ Ανδρέα, ΛΑΧΑΝΑ Ηλία, ΜΑΛΑΚΟΥ Χρήστου, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ Σπυρίδων, ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Οδυσσέα, ΜΠΑΝΤΙΑΚΑ Θωμά, ΜΠΟΝΙΑ Γεωργίου, ΞΥΝΟΓΑΛΑ Σπυρίδων, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου, ΠΑΠΠΑ Δονάτου, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιου, ΠΛΑΛΑ Γεωργίου, ΡΑΧΙΩΤΗ Κωνσταντίνου, ΣΤΑΜΟΥΛΗ Παντελή, ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ Σπυρίδων, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗ Σπυρίδων, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεωργίου, ΧΙΟΝΙΔΗ Χρήστου, ΧΟΥΛΙΑΡΑ Βασιλείου.

Κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν εδώ και καιρό τη Δ.Α.Ε.Α. μας βρίσκει σύμφωνους. Πόσω μάλλον για ζητήματα τα οποία έχουμε καταγγείλει και αναδείξει με κάθε τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Δυστυχώς όμως εσείς ως Ομοσπονδία αντί να μας αφουγκραστείτε και να συμβάλλετε στην επίλυση αυτών, τα κρύβατε κάτω απ’ το χαλί, θεωρώντας μας δεδομένους.

Το θλιβερότερο όμως όλων είναι ότι για να βρείτε το δρόμο για την έδρα της Υπηρεσίας μας, έπρεπε να υπάρξουν συνδικαλιστικές εξελίξεις χωρίς την συγκατάθεσή σας !

Παρά το ότι είναι ολοφάνερο ότι το ενδιαφέρον σας είναι όψιμο, εμείς θέλοντας να είμαστε καλοπροαίρετοι, θα περιμένουμε οι δεσμεύσεις σας να μετουσιωθούν άμεσα σε πράξεις προς όφελος των συναδέλφων μας.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που οι δεσμεύσεις αυτές παραμείνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, όπως τόσα και τόσα ζητήματα που δήθεν λύσατε αλλά παραμένουν άλυτα, θα απαιτήσουμε από το Δ.Σ. την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων.

Δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε συνδικαλιστικά παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων της Υπηρεσίας μας που έχουν χύσει αίμα και ιδρώτα για τη δημοκρατία.

Υ.Γ.: Στηρίζουμε τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Πάκο Δημοσθένη για την Προεδρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. γιατί ήταν πάντοτε δίπλα μας σε όλα τα προβλήματά μας και όχι ευκαιριακά όπως κάποιοι άλλοι!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis