Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 21/01/2024

    Την 19-01-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στύλιο Γεώργιο όπου  αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας.

 Του τονίσαμε τη αναγκαιότητα να είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειές μας, αρχής γενομένης της επιτακτικής ανάγκης ενίσχυσης της Διευθυνσής μας εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024, καθώς στη Διεύθυνσή μας αρκετοί αστυνομικοί έχουν ήδη συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να αναμένεται ένας σημαντικός αριθμός συνταξιοδοτήσεων λόγω ορίου ηλικίας. Επίσης τον ενημερώσαμε και ζητήσαμε την παρέμβασή του για τις σημαντικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχουν στη Διευθυνσή μας.

Από την πλευρά του, ο κ. Στύλιος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis