Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 29/05/2023

Όταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στα υψηλά πατώματα της Κατεχάκη, μετά την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατιας και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού κ. Ιωάννη Σαρμά, άλλαζε η ηγεσία του υπουργειου Προστασιας του Πολίτη και τη σκυτάλη απο τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, έπαιρνε ο αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ένα απο τα προσωπα που «έκλεψε» τα βλέμματα ήταν η εκπρόσωπος Τυπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η εντυπωσιακή αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, είναι τον τελευταίο χρόνο η «φωνή» και το πρόσωπο της Αστυνομίας, καθώς είναι η αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση όλων των μεγάλων υποθέσεων που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

Διαβάστε επίσης

dimoglidou___1_

 

dimoglidou___6_

Απο τα Τέμπη, μέχρι την υπόθεση της 12χρονης και την δολοφονία Καραϊβάζ, η δυναμική αστυνόμος εκτός απο εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και εξαιρετικο λόγο κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τους συναδέλφους της να μιλούν για μια εξαίρετη και μάχιμη αξιωματικό που εκφράζει το σύγχρονο προσωπο της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνόμος Β’ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2012. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε Υπηρεσίες του Πειραιά καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

dimoglidou___5_

 

dimoglidou___4_

 

 

dimoglidou___2_

Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Από το 2016 διδάσκει θέματα δημοσίων σχέσεων και εθιμοτυπίας στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας αλλά και στο προσωπικό που επιλέγεται για στελέχωση των Πρεσβειών της Χώρας στο εξωτερικό καθώς μιλάει απταιστα αγγλικά.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis