Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 20/02/2022

Ανάρτηση του κ. Χρυσοβαλάντη  Γιαλαμά

"Προχτες, στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την βράβευση Υπηρεσιών και προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για εξαίρετες πράξεις, που αναδεικνύουν την κοινωνική προσφορά των Ελλήνων και Ελληνίδων Αστυνομικών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα τους.
 
Τους βράβευσαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλακης.
 
Συνολικά βραβεύθηκαν 16 αστυνομικοί και εκπρόσωποι 6 Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Μεταξύ αυτών και (3) αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συνέδραμαν στη διάσωση δεκαεπτά (17) Τούρκων πολιτών, οι οποίοι βρισκόταν σε κίνδυνο, εγκλωβισμένοι σε βαλτώδη περιοχή στο Δέλτα του ποταμού Έβρου.
 
Στο πρόσωπο τους τιμήθηκε το σύνολο του προσωπικό των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης που διαχρονικά εκτελούν τα καθήκοντα τους με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και Ανθρωπιά, συμβάλλοντας στα μέγιστα στη θωράκιση των συνόρων μας και στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων.
Θερμάσυγχαρητήρια στους συναδέλφους μας!!!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!!"
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis