Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 16/01/2016

Στον απόηχο της χθεσινής καταγγελίας του 23χρονου Αλβανού που έγινε μέσα από το Cretalive για τον ξυλοδαρμό του από ομάδα 8 αστυνομικών, η αστυνομία δίνει τη δική της απάντηση και εκδοχή για όσα συνέβησαν προχθές το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λ. 62 Μαρτύρων.

Σύμφωνα με κύκλους της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, το περιστατικό της καταγγελίας έγινε γνωστό μέσα από τη δημοσίευση του Cretalive. Μετά από την καταγγελία, διερευνήθηκε το περιστατικό και διαπιστώθηκε πως το τι συνέβη δεν έχει καμία σχέση με τα καταγγελόμενα.

Δε συναντήθηκαν οι αστυνομικοί με το νεαρό έξω από το σπίτι του και προφανώς δεν εισέβαλαν μέσα σε αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τους 5 και όχι 8 αστυνομικούς που συμμετείχαν σε περιπολία εντός πόλεως στην πόλη του Ηρακλείου, βρέθηκαν κοντά στο νυχτερινό μπαρ όπου εργάζεται ο νεαρός κι όταν έγινε αντιληπτός από τους άνδρες της ΕΛΑΣ και στο πλαίσιο των ελέγχων, του ζητήθηκε να σταματήσει.

Εκείνος, στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και έγινε καταδίωξη. Όταν εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, προέβαλλε αντίσταση με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι μώλωπες και οι αμυχές στο πρόσωπο του 23χρονου.

Επίσης από τη στιγμή που υπεβλήθη μήνυση, το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και την υπόθεση χειρίζεται η εισαγγελία Ηρακλείου. Πάντως το νεαρό είδε χτες και μετά την καταγγελία του ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης. Όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, διαπίστωσε πως ο νεαρός έχει σωματικές βλάβες, που έχουν προκληθεί από χτυπήματα με τα χέρια. Σε καμία περίπτωση δε διαπιστώνεται πως οι εκδορές και οι αμυχές που διαπιστώθηκαν από τα χτυπήματα, έγιναν με κάποιο γκλομπ ή κάποιο άλλο όργανό.

Πάντως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και το πόρισμα της οποίας περιμένει και η Αστυνομική Διεύθυνση για να δει πως θα κινηθεί περαιτέρω. Σε κάθε περίπτωση όπως και σε κάθε καταγγελία πολίτη παρακολουθούμε το θέμα, διευκρίνισαν οι αστυνομικές πηγές.

 

http://www.cretalive.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis