Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 04/03/2023

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, έπειτα από πληροφορία για άφιξη λέμβου μεταναστών στην περιοχή "Χοντρό βουνό", συνοριοφύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου και συγκεκριμένα από την Ειδική Επιχειρησιακή Ομάδα Επέμβασης(Ε.Ε.Ο.Ε.) διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών. 

Έπειτα από πολύωρες έρευνες σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή, εντοπίστηκαν με την συνδρομή των εναέριων τεχνικών μέσων της ΕΛ.ΑΣ. επίσης από συνοριοφύλακες και σε συντονισμό από την φυσική ηγεσία, σε βραχώδη περιοχή πλησίον γκρεμού οι μετανάστες μεταξύ των οποίων παιδιά και γυναίκες που είχαν ελαφρώς τραυματιστεί. 

Διαβάστε επίσης

Με επαγγελματισμό οι συνάδελφοι μας απεγκλώβισαν τους μετανάστες και βοήθησαν τα μικρά παιδιά και τις γυναίκες να ανέβουν την πλαγιά ανοίγοντας νέο μονοπάτι, πολλές φορές ακόμα και στους ώμους τους.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ο επαγγελματισμός και ο ανθρωπισμός που διακατέχει τους συναδέλφους μας και διαψεύδει οποιεσδήποτε κακόβουλες κατηγορίες περί κακομεταχείρισης μεταναστών.

Οι συνοριοφύλακες του ΤΔΜ Σάμου είναι παντού. 

Από την διατήρηση της ασφάλειας εντός της ΚΕΔΝ Σάμου και την επιτήρηση των συνόρων μας, μέχρι τον εντοπισμό και την διάσωση όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, συμβάλλοντας σημαντικά στην αίσθηση της ασφάλειας στους πολίτες του νησιού.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ στους συναδέλφους για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά.

Ένωση Συνοριοφυλάκων Σάμου 

 

 

 

 

 

bordernews.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis