Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:00 | 24/03/2024

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 22-3-2024 στο Σταθμό Λαρίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 26χρονη ημεδαπή και 29χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Βορείου Ελλάδος, εντοπίστηκαν οι  κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο εξωτερικά του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Σταθμό Λαρίσης και κατελήφθησαν να κατέχουν -12- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες -5- κιλά και -765- γραμμ. ηρωίνης, ευρισκόμενες εντός βαλίτσας μικρού μεγέθους.

Σε επερχόμενη έρευνα εντός της οικίας τους στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -13- φαρμακευτικά δισκία, -2- κινητά τηλέφωνα και -35- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis