Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
22:14 | 28/07/2023

Συνελήφθησαν προχθες (Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023) πρώτες πρωινές ώρες στην Πάρο, δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και συνδυαστικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου διακριβώθηκε ότι κατά τον τελευταίο μήνα οι δράστες ενεργώντας από κοινού στόχευαν σε ενοικιαζόμενες κατοικίες και καταλύματα τα οποία παραβίαζαν και αφαιρούσαν χρησιμοποιούσαν αφαιρούσαν προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, τιμαλφή και κουτιά ασφαλείας (safe boxes) με το περιεχόμενο τους.

Διαβάστε επίσης

Έπειτα από σκιαγράφηση του τρόπου δράσης (modus operandi) τους και  αξιολόγηση στοιχείων, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντικείμενα που αναγνωρίστηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Από τη μελέτη της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπής, από τις οποίες πέντε που διέπραξαν στην Πάρο (από 25 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2023) και τέσσερις στη Θήρα (από 25 έως 26 Ιουλίου 2023).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis