Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 19/03/2023

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 2-2-2023 σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονος ημεδαπός και 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση διαφορετικών ειδών ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Διαβάστε επίσης

Αρχικά εντοπίστηκε ο 37χρονος να επιβαίνει σε αυτοκίνητο στο Κερατσίνι και σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτό, βρέθηκαν εντός ειδικής κρύπτης -18- νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -28,5- γραμμ. κοκαΐνης. Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος τα μετέφερε με σκοπό την άμεση πώληση τους σε τρίτους και για λογαριασμό του 39χρονου.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έτερη έρευνα στην οικία του 39χρονου, κατελήφθη να κατέχει και για λογαριασμό του 37χρονου φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή -37- γραμμ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -2.350- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis