Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
01
12:19 | 18/03/2023

Συνελήφθησαν, προχθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες και μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση, για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, προχθες το απόγευμα, στην Πάτρα, οι δυο άνδρες ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα, που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν ένα χρυσό σταυρό με μια χρυσή αλυσίδα, αξίας (3.000) ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι μετέβησαν σε ενεχυροδανειστήριο, το οποίο λειτουργούσε η συλληφθείσα ως υπεύθυνη, όπου πούλησαν την κλεμμένη χρυσή αλυσίδα, έναντι του χρηματικού ποσού των (200) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τους δυο κατηγορούμενους να κινούνται πεζή και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου συνελήφθησαν, ενώ η κατηγορούμενη εντοπίστηκε στο κατάστημα και συνελήφθη.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες  την 7-3-2023 το βράδυ στην Πάτρα, προσέγγισαν και ακινητοποίησαν ημεδαπό άνδρα, που κινούταν πεζή και με την απειλή πιστολιού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

Σε σωματικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στους δυο συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του ενός συλληφθέντα προέκυψε ότι είχε διαφύγει από Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, στο οποίο κρατείτο, σύμφωνα με διάταξη του Ανακριτή Πατρών.

Οι συλληφθέντες κρατούνται, προκειμένου να οδηγηθούν στον Ανακριτή Πατρών.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis