Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 20/03/2023

Μετά από οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνελήφθησαν σήμερα (20-03-2023) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης -2- ημεδαποί, ένας 22χρονος άντρας και μία 23χρονη γυναίκα, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο και συνοδηγό την 23χρονη, σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, μετέφεραν από κοινού -3- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -40- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους -42- κιλών και -710- γραμμαρίων.

Διαβάστε επίσης

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -40- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους   -42- κιλών και -710- γραμμαρίων,
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -2- κινητά τηλέφωνα και
  • -2- κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis