Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:34 | 28/05/2023

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες προχθες (26-5-2023) στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 25χρονος και 20χρονη για  -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Επιπλέον, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί (29 και 59 ετών) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση «ωμής» και «βραστής» κοκαΐνης με επίκεντρο οικία στην Αγία Βαρβάρα, η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά ως χώρος πώλησης ναρκωτικών ουσιών, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης, διασταύρωσης και εξακρίβωσης στοιχείων, ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης στην ανωτέρω οικία, κατελήφθησαν ο 25χρονος και η 20χρονη να κατέχουν από κοινού με σκοπό τη διακίνηση (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν «ωμή» και «βραστή» κοκαΐνη -5,7-  γραμ., επιμελώς κρυμμένες σε σκουπιδοφάγο.

Ακόμη, εντός της οικίας εντοπίστηκαν 29χρονος και 59χρονος, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε παρευρίσκονταν για αγορά-χρήση κοκαΐνης.

Επιπρόσθετα, σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν μεταξύ άλλων πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη με γεμιστήρα που περιείχε -7- φυσίγγια, -209- ευρώ, καθώς και πλήρης εξοπλισμός επιτήρησης της οικίας (-6- κάμερες ασφαλείας, -3- τηλεοράσεις και -2- καταγραφικά).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis