Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
οπκε
19:00 | 22/06/2025

Συνελήφθησαν την 20 και 21-6-2025 σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθες το πρωί σε περιοχή του Έβρου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις -14- μη νόμιμους μετανάστες.

Διαβάστε επίσης

Στη δεύτερη περίπτωση, χτες τις πρώτες πρωινές ώρες σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ -8- μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ τελικά ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Σαπών.

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis