Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 05/07/2023

Ο γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στη Μύκονο, είναι ένας εκ των συλληφθέντων στο πάρτι με ναρκωτικά που έγινε σε βίλα της Μυκόνου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega. Οι αστυνομικοί, που προσποιήθηκαν τους καλεσμένους στο πάρτι, προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε πλάνα από το πάρτι που έγινε στην πολυτελέστατη βίλα και διασκέδασαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι. Στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία αναφέρθηκε ότι εκτός από την ηχορύπανση, μπορεί να γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης

Έτσι, δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι. Παρέμειναν στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού για περισσότερα από 50 λεπτά και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όταν έσπευσε στη βίλα η αστυνομία, οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, όμως, ήταν πια αργά. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος πρώην ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και δημοτικός σύμβουλος στο νησί της Μυκόνου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψή του. Επίσης, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, η οποία φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδελφό του 35χρονου.

Συνολικά, μέσα στην βίλα εντοπίστηκαν περισσότερα από 60 γρ. κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνες και κάνναβη.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis