Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:19 | 10/06/2024

Συνελήφθη, εχτές (09-06-2024) σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ημεδαπός (43χρονος), κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά την προανακριτική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο δράστης κατείχε, σε οικία όπου διαμένει στην παραπάνω περιοχή, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους -388,2- γραμμαρίων, ενώ καλλιεργούσε σε χώρο της οικίας, δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -17- εκατοστών.

Διαβάστε επίσης

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο συλληφθείς καλλιεργούσε το δενδρύλλιο και κατείχε τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), με σκοπό τη διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Είχε προηγηθεί η εμπλοκή του δράστη σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά το χρόνο του οποίου και σύμφωνα με καταγγελία, απείλησε με μαχαίρι, χτύπησε και εξύβρισε τη σύντροφό του.

Η ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του 43χρονου περιλαμβάνει επίσης, παραβάσεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και το αδίκημα της εξύβρισης.

Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και το δενδρύλλιο κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis