Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 14/01/2024

Συνελήφθη, την Πέμπτη το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακεκριμένη κλοπή  και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, στις 11/1/2024 τα ξημερώματα, ο κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα και με την χρήση πέτρας έσπασε γυάλινη  πόρτα του καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο προχθές το μεσημέρι να κινείται πεζός σε χώρο στάθμευσης καταστήματος υπεραγοράς στην Πάτρα,  τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος  προέβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ενεργώντας μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποιώντας στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν συνολικά δώδεκα ακόμη κλοπές (εννέα τετελεσμένες – τρεις απόπειρες) που διέπραξε ο συλληφθείς  από την 26/12/2023 έως την 10/1/2024 στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα, ο κατηγορούμενος διέπραξε τεσσερις κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ (οι τρεις απόπειρες), τέσσερις σε  καταστήματα, μια σε φαρμακείο, μια σε γραφείο, μια σε βάρος πεζής και μια κλοπή μοτοσικλέτας, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.760 ευρώ, δυο υπολογιστές,  λαχεία αξίας 60 ευρώ, προιόντα, 16 φιάλες οινοπνευματώδους ποτού, κλειδιά και μια τσάντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια, ενδύματα σχετιζόμενα με τις κλοπές και ένα διαρρηγμένο συρτάρι ταμειακής μηχανής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε από τους αστυνομικούς σταθμευμένη στην Πάτρα την 10/1/2024 το πρωί,  κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis