Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 23/02/2024

Συνελήφθη, προχθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προχθες το βράδυ, στην Πάτρα, μετέβη σε κατάστημα υπεραγοράς  και αφαίρεσε από τις προθήκες του προιόντα, τα οποία απέκρυψε στα ενδύματα του και επιχείρησε να εξέλθει από το κατάστημα, δίχως να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης

Ο κατηγορούμενος έγινε αντιληπτός από υπάλληλο ασφάλειας, του καταστήματος, ο οποίος με τη συνδρομή υπεύθυνου του καταστήματος, του ζήτησαν να επιστρέψει τα προιόντα, ωστόσο ο κατηγορούμενος προκειμένου να τα διατηρήσει στην κατοχή του, άσκησε σωματική βία στους δυο υπαλλήλους, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, οι οποίοι προσήγαγαν τον κατηγορούμενο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis