Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικο
19:14 | 15/04/2024

Συνελήφθη, σήμερα (15.04.2024) ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Αγίου Νικολάου για ανθρωποκτονία αλλοδαπού.

Ειδικότερα την 07.04.2024 σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε, από οικείο πρόσωπο, νεκρός αλλοδαπός εντός της οικίας του με πρώτες ενδείξεις θανάτου παθολογικά αίτια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, κατόπιν κατάλληλης και εμπεριστατωμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν  σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, συλλέχθηκαν στοιχεία, από την ενδελεχή ανάλυση, επισκόπηση και συνεκτίμηση των οποίων, προέκυψε ως δράστης 45χρονος ημεδαπός.  Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακριτικής Αρχής για να απολογηθεί.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis