Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:59 | 17/08/2023

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (15.08.2023), στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, ο δράστης, εντοπίστηκε στην  περιοχή Γουβιά, μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, καθώς λίγη ώρα πριν είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό περιπτέρου, στην πόλη της Κέρκυρας, μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -8.000- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια ερευνών, στην οικία και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο, οι τραπεζικές κάρτες, το σύνολο των προσωπικών αντικειμένων, καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού, που είχε αφαιρέσει.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας στην κατοχή του ημεδαπού, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -22- ναρκωτικά χάπια, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis