Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 08/05/2023

Τα Σαββατοκύριακα, η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, πραγματοποιεί ελέγχους κατά μήκος του παραλιακού μετώπου σε μία προσπάθεια να ελέγξει στο μέτρο του δυνατού το παράνομο εμπόριο που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Εχτές Κυριακή 7-5-2023, το αυτοτελές κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας που διενεργούσε τους ελέγχους δέχθηκε εντελώς ξαφνικά απρόκλητη φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς από διερχόμενο πολίτη. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 27χρονος προσήχθη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου όπου κρατείται. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του για εξύβριση και παρεμπόδιση έργου οι δημοτικοί αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης

“Καταδικάζω απερίφραστα το περιστατικό και ζητώ τη συνεργασία των πολιτών για την τήρηση της νομιμότητας και της ευταξίας στην πόλη. Ένα από τα ωραιότερα μέρη για περίπατο στην πόλη μας έχει καταντήσει υπαίθρια αγορά γιατί κάποιοι δεν θέλουν κανόνες. Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα συνεχίσει τις προσπάθειές για να αλλάξει η κατάσταση αυτή με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα και την απόδοση των κοινόχρηστων χώρων στους πολίτες” δήλωσε για το περιστατικό ο εντεταλμένος δημοτικός δύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δαγκλής

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis