Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police
18:34 | 04/09/2023

Το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Όκλαντ στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια έχει στη διάθεση του λιγότερο από έναν χρόνο για να βελτιώσει την ταχύτητα με την οποία οι τηλεφωνητές απαντούν στις κλήσεις του 911 - αλλιώς ενδέχεται να χάσει τη σχετική κρατική του χρηματοδότηση.

Η Πολιτεία της Καλιφόρνια απαιτεί το 90% όλων των κλήσεων 911 να απαντώνται εντός 15 δευτερολέπτων, ανέφερε η KRON. Ωστόσο, οι τηλεφωνητές του Oakland έχουν πετύχει μόνο το 46% του απαιτούμενου χρόνου τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με μια αναφορά ειδήσεων του KTVU.

Διαβάστε επίσης

Το Mercury News ανέφερε ότι η αργή ανταπόκριση του τμήματος έχει γίνει αντικείμενο δημόσιας εξέτασης τα τελευταία χρόνια.

Μια έκθεση της Grand Jury County της Alameda δήλωσε στην ανασκόπηση της σχετικής έρευνας του 2019 ότι "Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αναμένουμε η κλήση μας στο 911 να απαντηθεί γρήγορα και να μιλήσουμε άμεσα με ένα άτομο. Δυστυχώς, αυτό συχνά δεν συμβαίνει στην πόλη του Όκλαντ. Μια μεγάλη κριτική επιτροπή και φέτος εξέτασε την απόδοση του τηλεφωνικού κέντρου 911 του αστυνομικού τμήματος του Όκλαντ και ανέφερε ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει".

Το Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στην Καλιφόρνια εξέδωσε επίσημη επιστολή που ζητούσε από την πόλη να υποβάλει σχέδιο βελτίωσης εντός 30 ημερών. Η πόλη του Όκλαντ θα χάσει την κρατική χρηματοδότηση, ανέφερε η κρατική υπηρεσία, εάν δεν μπορέσει να εκπληρώσει τις απαιτούμενες απαιτήσεις μέχρι τον επόμενο Ιούλιο.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis