Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 31/05/2023

Την 30.05.2023 αντιπροσωπεία του  Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον ταμία συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο, παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόριου. Αφού ευχηθήκαμε μια καλή και γόνιμη θητεία στο νέο Αρχηγό, του θέσαμε ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μεταξύ άλλων ζητήσαμε την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α Ηλείας ενόψει της θερινής περιόδου, καθώς οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες του νομού δεν δύναται να ανταποκριθούν με επάρκεια στην τροχονομική και λοιπή αστυνόμευση της περιοχής. Τέλος συζητήσαμε με τον κ. Αρχηγό την πορεία των εργασιών για την μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίες των συναδέλφων, αιτούμενοι την άμεση μεταστέγαση του Α.Τ Κρεστένων καθώς για το συγκεκριμένο Α.Τ υπάρχει ήδη διαθέσιμο κτίριο προς χρήση.

  Από μέρους της Ενώσεως μας υπήρξε  εισήγηση για άμεση ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού με αποσπάσεις συναδέλφων από έτερες Αστυνομικές Διευθύνσεις, λύση η οποία εφαρμόζεται ήδη και επί μακρόν σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.

 Ο κ. Αρχηγός αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας ανταποκρίθηκε άμεσα καθώς κατόπιν παρέμβασης του, θα εκδοθεί σχετική διαταγή για την απόσπαση - μετακίνηση αστυνομικού προσωπικού προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες της Δ.Α Ηλείας, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα μεταβεί στο νομό κλιμάκιο μηχανικών του Αρχηγείου προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες μεταστέγασης του Α.Τ Κρεστένων.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να υπάρχει παράλληλα εργασιακή επιβάρυνση των συναδέλφων και μάλιστα εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόριος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis