Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 17/03/2024

Σε συνέχεια επίσκεψης της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στο Λιμεναρχείου Πάρου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας Αθουσάκη Εμμανουήλ και του Πρόεδρου της Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου Σιγάλα Νικόλαου με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μπιζά Κωνσταντίνο  και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου κ. Γκόγκα Αλέξη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο Γραφείο του Δημάρχου όπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν του συναδέλφους του Λιμεναρχείου Πάρου καθώς και θέματα που υπέπεσαν στην αντίληψη της Ομοσπονδίας μας.

Κυρίαρχο θέμα ήταν  η εξεύρεση μόνιμης λύσης για την μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Πάρου με την συνδρομή του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καθώς σε λιγότερο από δύο (02) μήνες αναμένεται η εκδίκαση σε τελικό στάδιο της υπόθεσης  για την απόδοση του ακινήτου στον ιδιοκτήτη του και την κατ’ ουσίαν έξωση της Λιμενικής Αρχής.

Επίσης ζητήθηκε η συνδρομή τους:

Ø  Στο θέμα της άρνησης σύναψης σύμβασης από τοπικούς πρατηριούχους για την  προμήθεια καυσίμων προς κάλυψη αναγκών επιχειρησιακών μέσων Λ/Χ Πάρου ( πλωτά – χερσαία) .

Ø  Για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους διαβίωσης , να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης επιδόματος στέγασης.

Ø  Στην προμήθεια δύο  (02) πολυμηχανημάτων (εκτύπωσης – σάρωσης) και δέκα (10) καθισμάτων γραφείου.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου μας ενημέρωσε για επικείμενη αναβάθμιση των  λιμενικών εγκαταστάσεων του Λιμένα Παροικιάς.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του ΔΛΤ μας διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Λιμενική Αρχή  στηρίζοντας εμπράκτως τα στελέχη της που προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλουν στην ασφαλή και ομαλή διακίνηση των επισκεπτών και των πολιτών του νησιού.

Από την πλευρά μας θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή τόσο με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΛΤ όσο και με τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής μέχρι την επίλυση των ζητημάτων.

Η Ομοσπονδία τηρώντας τις δεσμεύσεις της  θα συνεχίσει μαζί με τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της να αναδεικνύει τα προβλήματα των Λιμενικών Αρχών αναζητώντας λύσεις και καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις συνεργαζόμενη με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis