Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:54 | 30/10/2023

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δημήτριο Καιρίδη είχε σήμερα 30 Οκτωβρίου 2023 ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η μεταφορά των αγωνιών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό μας σε σχέση με το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης,  κυρίως στις υπηρεσίες των παραμεθορίων περιοχών της ανατολικής πλευράς των συνόρων μας.

Διαβάστε επίσης

Παραθέσαμε τα περιεχόμενα υπομνημάτων των Πρωτοβάθμιών μας Ενώσεων Αξιωματικών, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Νοτίου και του Βορείου Αιγαίου, τονίζοντας τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης μέσω της δικής του συνδρομής.

20231030a 1024x768

Ο κ. Υπουργός από την πλευρά του αναγνώρισε τη ρεαλιστικότητα των αιτημάτων και επιχειρημάτων που αναπτύξαμε και μας διαβεβαίωσε ότι από πλευράς του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν όσα προβλήματα άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Δήλωσε δε, την ευαρέσκειά του για τον αγώνα που καταβάλει καθημερινά η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός και τόνισε ότι ήταν, είναι και παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της Ομοσπονδίας μας και στην προσπάθεια που αυτή καταβάλει τόσο για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού όσο και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει την προσπάθειά της προς όφελος του προσωπικού, του Σώματος και της ελληνικής κοινωνίας, εμμένοντας στην ουσία και στην αντιμετώπιση της "πραγματικής" πραγματικότητας, χωρίς να υποκύπτει στον πειρασμό του επικοινωνιακού συνδικαλισμού του φαίνεσθαι, αλλά με προσήλωση και σεβασμό στο θεσμικό της ρόλο.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis