Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 13/02/2024

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο πραγματοποίησε σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρόεδρος Ανδρέας Βέλλιος     και ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Αθανασάτος της Ομοσπονδίας μας.

Στον κ. Υφυπουργό ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα και του θέσαμε τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, καθώς και το συνολικό θεσμικό και διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο έχει θέσει η Ομοσπονδία. Καταστήσαμε δε σαφές, για μία ακόμη φορά, ότι δεν επιδιώκουμε επ’ ουδενί λόγω την συνδιοίκηση, αλλά τη συμβολή μας στην επίλυση των ζητημάτων που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό, την καλυτέρευση των προοπτικών του και την ενδυνάμωση της φωνής της λογικής, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Από πλευράς του, ο κ. Υφυπουργός, αναγνωρίζοντας τη θεσμική λειτουργία της Ομοσπονδίας μας, ζήτησε συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα προς όφελος των συναδέλφων μας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας, γενικότερα.

Εμείς ως Ομοσπονδία στοχεύαμε και στοχεύουμε πάντοτε σε μια ουσιαστική συνεργασία για το καλό των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία συναδέλφων μας, καθώς και το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, υποστηρίζοντας τις θετικές κινήσεις και πρωτοβουλίες αλλά και ασκώντας εποικοδομητική κριτική όπου αναγκαιοί.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis