Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 14/11/2023

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Εμμανουήλ Λογοθέτη είχε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2023 το προεδρείο της Ομοσπονδίας μας και του παραθέσαμε όλα τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα, καθώς και τους ευρύτερους προβληματισμούς, όπως αυτοί εκφράστηκαν από τους Αντιπροσώπους-Συνέδρους στο 33ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριό μας.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας ανέπτυξε την τεχνοκρατική του σκέψη και το όραμα της πολιτικής Ηγεσίας για το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας, επιδεικνύοντας υψηλή αντίληψη των πολιτικών ευθυνών που έχει αναλάβει και των προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζει καθημερινά. Στο γόνιμο και ειλικρινή διάλογο που διεξήχθη μεταξύ μας διαπιστώσαμε το εύρος και την ποιότητα των προτάσεων και των πολιτικών, από τις οποίες εμφορείται ο κ. Γενικός, καθώς και τον κοινό τρόπο αντίληψης και κατανόησης των προβλημάτων, ανάμεσα σε εμάς και αυτόν. Οι προβληματισμοί τους οποίους του καταθέσαμε καθώς και οι προτάσεις επ’ αυτών, είμαστε βέβαιοι ότι βρήκαν ευήκοα ωτα.

Αναγνώρισε δε, σε κάθε περίπτωση, το δίκαιο και κατεπείγον του θεσμικού και οικονομικού πλαισίου που κινείται η ΠΟΑΞΙΑ και υποσχέθηκε συχνότερη επαφή με το προεδρείο, προκειμένου να εξευρεθούν εκείνες οι αμοιβαία αποδεκτές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος των συναδέλφων, του Σώματος και της ελληνικής κοινωνίας.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis