Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:39 | 16/07/2023

Την Παρασκευή 14/07/2023, η πρόεδρος της Ένωσής μας κα. Μαρία ΜΑΥΡΙΔΟΥ, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, παρουσία και του Υπαρχηγού Αντιστρατήγου κ. Γεώργιου ΔΟΥΒΑΛΗ, έπειτα από αίτημα της Ένωσης μας.

Θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η υποστελέχωση της Δ.Α.Σάμου, ένα μείζον ζήτημα το οποίο ταλανίζει επί σειρά ετών το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας που ολοένα και διογκώνεται, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης, τόσο άμεσα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες εν μέσω τουριστικής περιόδου, όσο και κατά τις προσεχείς συμπληρωματικές μεταθέσεις προσωπικού, τονίζοντας ιδιαίτερα την υφιστάμενη παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αλλά και την μόνιμη επιφόρτιση του προσωπικού με πολλαπλά παράλληλα καθήκοντα.

Ο κ. Αρχηγός αφού άκουσε τα ανωτέρω ζητήματα που του παρατέθηκαν βάσει αριθμητικών στοιχείων αλλά κυρίως βάσει πραγματικών γεγονότων που βιώνουν οι αστυνομικοί της Σάμου, μας διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση αυτών.

Την ίδια μέρα εστάλη διαταγή έκτακτης ενίσχυσης της Δ.Α.Σάμου προς έτερες Διευθύνσεις της Χώρας, γεγονός που μας ικανοποίησε εν μέρει και ευελπιστούμε να επιφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να επέλθει βελτίωση στην εργασιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis