Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:29 | 29/01/2024

  Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

 Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 κα ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή.

  Αντικείμενο συζήτησης ήταν η απευθείας χορήγηση από την Περιφέρεια Κρήτης σημαντικού αριθμού έγχρωμων - συμβατικών περιπολικών οχημάτων, μοτοσυκλετών καθώς και συστημάτων ενδοεπικοινωνίας, μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.

  Η χορήγηση θα πρέπει ενδεχομένως να αφορά και τις 4 Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κρήτης σίγουρα όμως τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων των οποίων τους αστυνομικούς εκπροσωπούμε.

  Από τη μεριά μας αναλύσαμε την κατάσταση των παλαιωμένων υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Χανίων και την επικινδυνότητα που προκύπτει μέσω της χρησιμοποίησης των οχημάτων αυτών από το προσωπικό.

  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Καλογερής κατανόησε πλήρως τους λόγους απόκτησης νέων περιπολικών, μοτοσυκλετών και συστημάτων ενδοεπικοινωνίας και δεσμεύτηκε σε νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με σκοπό την εκ νέου συζήτηση και προώθηση του δίκαιου αιτήματός μας     

                           Για το Δ.Σ.

                               Ο                                              Η

                         Πρόεδρος                          Γενική Γραμματέας

           ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ  Στυλιανός          ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία

                     6972871787                              6947277209

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis