Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
10:49 | 30/11/2022

Πραγματοποιήθηκε εχτές Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 ,  συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΑΥΙ με  τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής–Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α Υποστράτηγο κ. ΠΑΝΤΕΛΗ Δημήτριο παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων κ. ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ Βασιλείου.

   Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν το κτιριακό ζήτημα ,η ανάγκη χορήγησης ειδών ιματισμού στους συναδέλφους μας, καθώς επίσης και θέματα αναφορικά με τα οχήματα και την συντήρησή τους.

Διαβάστε επίσης

   Από την πλευρά του ο κ. Υποστράτηγος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που του θέσαμε ,τόνισε ότι θα είναι σε επικοινωνία με την Ένωσή μας, προκειμένου αυτά να προχωρήσουν  , ενώ ειδικά για το ζήτημα του ιματισμού, συμφώνησε ότι είναι απαραίτητος ο εφοδιασμός του προσωπικού με στολές , τονίζοντάς μας ότι για να επιλυθεί το εν λόγω αίτημα ,είναι απαραίτητη η ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΑ Ιωαννίνων και η επικοινωνία τους με το Αρχηγείο ώστε να πραγματοποιηθεί η ενίσχυση των κονδυλίων που αφορούν στον συγκεκριμένο κωδικό και να υλοποιηθεί η εν λόγω προμήθεια.

 

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                                     ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis