Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Συνάντηση Δημάρχου Πύργου και νέου Αστυνομικού Δντή Ηλείας
22:44 | 21/03/2023

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γεώργιο Σωτηρόπουλο, υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δύο άντρες συνδέονται με χρόνια φιλία λόγω και της κοινής καταγωγής τους από τον Αγ. Γεώργιο.

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Σωτηρόπουλος, ήταν η άριστη επιλογή για την Ηλεία. Του εύχομαι και εις ανώτερα γιατί το αξίζει. Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην ΕΛ.ΑΣ. και έχει επιδείξει προσόντα ενός πολύ καλού αξιωματικού. Ο δήμος μας, είναι ένας φιλήσυχος δήμος, εκτός από περιστασιακά, στιγμιαία γεγονότα. Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία έχει έλλειψη προσωπικού και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία συνδράμουμε όπου μπορούμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως Δήμος με την Αστυνομία, διότι, όπως έχει αναδειχθεί τις τελευταίες ημέρες, η ασφάλεια του πολίτη η οποία διαμορφώνονται όχι μόνο από την καταστολή αλλά την προληπτική πολιτική είναι ακόμη ζητούμενο στη χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος.

Πηγή:  ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis